Monday, June 25, 2018

MOZO


Goede dag mijn beste lezers. Vandaag maak je kennis met een interessant project. Mozo is een gedecentraliseerde oplossing op basis van blockchain voor bedrijven en retailers, het gebruik van deze applicatie stelt je in staat het voetgangersverkeer in winkels op het vasteland te vergroten en te beheersen. De projectontwikkelaars werken aan het aantrekken van partners - het is noodzakelijk om een basis van grondwinkels te creëren die zullen deelnemen aan het project. Gebruikers van het platform kunnen een Mozo-token-beloning ontvangen voor het bezoeken van dergelijke handelsplatformen en het kopen van bepaalde producten. Winkels accepteren het Mozo-token als een betaalinstrument - het project is innovatief en wint snel aan kracht.

Hoe werkt Mozo?
Mozo biedt retailers en winkeloperators de mogelijkheid om hun voetgangersverkeer te controleren en te vergroten. Door de Mozo Tokens uit te delen als een beloning voor bezoeken, browsen (openen) en kopen, krijgen klanten een stimulans om te gaan waar u hen regisseert. Klanten kunnen Mozo-tokens verzamelen en inwisselen voor deals, kortingen en promoties. Mozo-tokens - een op tokens gebaseerd hulpprogramma dat op de Ethereum-keten draait. Dit betekent dat de waarde uit de Mozo-app komt, munten kunnen niet alleen in bepaalde winkels worden gebruikt, maar ook worden verhandeld op bekende uitwisselingen.

Wie kan profiteren van Mozo?
Mozo kan profiteren van elke plek die de stroom van vaste klanten wil optimaliseren en vergroten. Dit betekent dat Mozo via het toerisme kleine individuele winkels en grote winkelketens op grotere locaties zoals winkelcentra, stadions en zelfs hele landen kan helpen. Consumenten profiteren van het feit dat de interne valuta van het project een enkel betaalinstrument zal worden. Het is heel gemakkelijk om de nodige aankopen te doen met behulp van de mobiele app.

Hoe relevant is het project
Lang geleden was het testen van geavanceerde aanraaktechnologie en mobiele applicaties voor zowel retailers als consumenten voorbij, allemaal hebben ze de praktijktesten doorstaan ​​met enorme resultaten in Wanda Group, het toonaangevende Chinese winkelcentrum en 361, China's toonaangevende sportkleding- en schoenenwinkel , de indoor placement software (IPS) heeft een ongeëvenaarde nauwkeurigheid binnen 1 vierkante meter en 1 seconde responstijd. Onze pilot met meerdere winkels in 361 zorgde voor een omzetstijging van 20 procent uit winkel- en wandelverkeer.

Wat is een aanraakbaken en waarom is het belangrijk?
Een aanraakbaken is een niet-opdringerig apparaat waarmee u kunt communiceren en praten met andere apparaten, zoals mobiele telefoons. Onze bakens maken gebruik van onze toonaangevende IPS-technologie (interne positionering) om te communiceren met klanten die onze Mozo-toepassing gebruiken. Wanneer klanten de markt bezoeken, kunnen ze worden beloond met mosio-tokens. Wanneer deze klant items ontdekt die aan een van onze bakens zijn gekoppeld, wordt productinformatie naast de door de locatie uitgegeven beloningen op hun telefoon weergegeven. Met deze bakens kunnen klanten op een geheel nieuwe manier communiceren met winkels en locaties.

Wat zijn de applicaties voor de Mozo-tokens?
De eerste toepassing van Mozo Token vormt de basis voor een oplossing op basis van Mozo-beloningen voor winkelcentra die het verkeer van bezoekers vergroten en beheersen. De Mozo-tokens kunnen worden gebruikt als een beloning en vervolgens worden ingewisseld bij elke deelnemende detailhandelaar op het Mozo-netwerk. Afgezien van dit doel kunnen Mozo-tokens ook worden uitgewisseld als geschenk of worden gekocht en verkocht via het geselecteerde uitwisselingsplatform.

Mozo-tokens geassocieerd met Bitcoin of Everymom?
Mozo-tokens is een afzonderlijke individuele token, verschillend van Bitcoin of Ethereum. Je kunt de Mozo-tokens alleen ontvangen door te kopen op geselecteerde munten of door interactie met partners in ons ecosysteem. Elk Mozo-token is van het type ERC-20, dus het kan eenvoudig worden overgebracht naar het ethereum-chainchain-netwerk, wat betekent dat u het kunt kopen met zowel Bitcoin als Ethereum-valuta.

Meer informatie:
Website: https://www.mozocoin.io/
WhitePaper: https://www.mozocoin.io/#
Telegram: https://t.me/mozotoken
Twitter: https://twitter.com/MozoToken
Facebook: https://www.facebook.com/Mozo-Token-2039854656295415/
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4169993.msg38256433#msg38256433

Auteur: Abbeystephen

Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2143170

No comments:

Post a Comment