Monday, June 25, 2018

MOZO


Over MOZO-in
Retail vandaag is aanzienlijk verminderd in de verkoop. Het wordt beïnvloed door vele factoren die betrokken zijn bij het, zodat de afzetketen in de detailhandel, vooral degenen die bewegen door de verkoop van een fysieke winkel, sterk beïnvloed door de impact van de zakelijke trends van e-commerce. mozo project is een project dat plaatsvindt in de detailhandel bedrijf, dat een gebied van e-commerce, waar mozo project biedt een oplossing voor retailers te vinden en verkopen van uw product gemakkelijk in een fysieke winkel of online promotie dekt, online promotie aangeboden door mijn project is zeer eenvoudig, maar heeft de impact van de retail-bedrijven, waar in het bevorderen van mijn projecten winkelbedrijven kunt eenvoudig je producten te promoten of op te slaan potentiële klanten door het geven van tekenen of symptomen van klanten of bezoekers, klinkt dit idee heel vreemd en onmogelijk, maar met promoties zoals deze actoren moeten de bedrijven retai gemakkelijk aantrekken van klanten die een bezoek aan commerciële ruimte of de zone waarin de promotie wordt gemaakt.


We hebben enkele promotietechnieken gezien in de hedendaagse, verouderde bedrijfswereld, de nieuwste of nieuwste technieken voor het aantrekken van klanten zijn nodig. dergelijke dingen worden zelden opgemerkt door iedereen, vooral de verkopers. op een oude manier vertrekken die geen potentieel heeft om klanten en klanten aan te trekken. waarom is MOZO dan verbonden met blockchain? Dit wordt gedaan zodat het rechtstreeks in contact kan komen met de koper. Door het aanbieden van Mozo-tokens op basis van promotie of het verstrekken van aankoopbonnen in de vorm van een token, is dit direct effectief bij de verkoop van het product. het gebruik van speelgoedtokens die met elkaar zijn verbonden in een handels- of handelsgebied, kan kopers aantrekken om de verschillende winkelgebieden te bezoeken, omdat het koppelen van de hersenpunten de klanten in dat gebied zal schaden. soms kon ik in sommige landen met verschillende winkelcentra werken, omdat postzegels in de toekomst rechtstreeks op een winkelcentrum kunnen worden toegepast.
Mozo Blueprint


het conceptschema beschrijft de toepassing van Mozo- en blockchain-software met veldproeven in winkelcentra en individuele verkooppunten
Blokketting: Solo & Ethereum
In eerste instantie zal Project Mozo het netwerk Ethereum blockchain gebruiken om onze transactie te steunen, en dan overschakelen naar Solo indien beschikbaar. Onze technologie types Solo dag netwerk blockchain nieuwe microbetalingen transacties ontworpen om peer-to-peer (small, IOT, Microkredieten, Cybersecurity, enz.) Te ondersteunen. Het netwerk Solo blockchain elke transactie wordt gedreven door de gebruiker die de goedgekeurde bestemming gebruiker en alleen de bestemming gebruiker, en dus de naam van Solo stuurt.
Mozo - Discovery Token
Consumenten kunnen Mozo-token kopen, kopen en gebruiken: inloggen bij fysieke handel; "Elektrische schok" om productdetails te vinden; of koop producten in een winkel.
gebruik penningen Mozo dynamiek stelt gebruikers in staat om kortingen, promotionele prijzen ontvangen of krijgen Mozo token gratis, gebruikers kunnen ook gemakkelijk chips Mozo te kopen door sharing site of delen met ETH platform Mozo het kan worden gedaan, zodat elke gebruiker token Mozo of platform Mozo kunnen geniet van winkelcomfort en geniet van allerlei promoties.
conclusie
Voor het aantrekken van klanten die momenteel een revolutionaire manier nodig, de concurrentie in de retail-industrie vandaag de dag is zeer frustrerend verkopers, e-commerce gebruiken applicatie draagt ​​bij aan de complexiteit van de retail business wereld. Het is een van de elementen die winkelcentra of winkels leeg maken voor bezoekers. Het Mozo-project is zeer revolutionair met het doel een ecosysteem te verhandelen dat beide partijen tussen kopers en verkopers ten goede komt. De vorm van promotie voor retailbedrijven zal er belang bij hebben om de verkoop sneller te laten toenemen dan de afgelopen tijd. Blockchain-controle zal snel voelbaar worden door eenvoudige transacties door gebruikers. Mijn project is fenomenaal geven een definitieve stap voor retailers over de hele wereld, met deze business methode Mozo token zal een goede totale ecosysteem bieden voor de verschillende partijen in het.

Meer details:
Website: https://www.mozocoin.io/
WhitePaper: https://www.mozocoin.io/#
Telegram: https://t.me/mozotoken
Twitter: https://twitter.com/MozoToken
Facebook: https://www.facebook.com/Mozo-Token-2039854656295415/
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4169993.msg38256433#msg38256433

Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2143170

No comments:

Post a Comment